Ultimele stiri

Victor Ponta: Prezint coaliţiei o listă scurtă cu nume cu care mi-ar plăcea să colaborez ca preşedinte

Premierul Victor Ponta a spus că marţi va prezenta coaliţiei de guvernare o listă scurtă cu nume cu care şi-ar dori să colaboreze ca preşedinte. Victor Ponta nu a menționat niciun nume. Răspunzând unei întrebări, a spus însă că Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, nu se află pe lista de premieri, informează Digi24.ro.

Victor Ponta a declarat la un post de televiziune că marţi, la ora 17.00 va avea o discuţie cu reprezentanţii coaliţiei de guvernare şi va lansa invitaţia de refacere a USL, cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai spus că va prezenta liderilor coaliţiei o listă scurtă cu numele celor cu care ar putea colabora dacă ar deveni preşedinte, pentru ca Guvernul să aibă o majoritate cât mai largă şi să fie asigurată o stabilitate cât mai mare până în 2016.

Potrivit aceleași surse, preşedintele PSD a mai spus că formaţiunea sa are deja funcţia de vicepremier, iar Liviu Dragnea, ca preşedinte executiv al PSD, va fi cel care va negocia din partea social-democraţilor în coaliţie propunerea de premier în cazul în care Victor Ponta devine şef al statului, potrivit Mediafax.

Când realizatorii i-au prezentat imagini cu Teodor Meleşcanu, Călin Popescu Tăriceanu şi George Maior şi l-au întrebat dacă aceştia sunt pe listă, Ponta a răspuns că a colaborat foarte bine cu fiecare dintre cei trei, în funcţiile deţinute de aceştia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*