Ultimele stiri

Victor Ponta şi-a lansat candidatura la Preşedinţie, pe Arena Naţională

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi-a lansat candidatura la funcţia de preşedinte al României sâmbătă, pe Arena Naţională, la eveniment fiind aşteptate, potrivit organizatorilor, aproximativ 70.000 de persoane, din toată ţara. Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că la vârsta de 42 de ani, pe care a împlinit-o chiar în această zi, se simte pregătit să fie preşedintele românilor.

Candidatul PSD-UNPR-PC la prezidenţiale, Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Arena Naţională, unde şi-a lansat candidatura, că vrea ca cei care au făcut rău României să plătească, nu din răzbunare, ci pentru că a promis dreptate până la capăt .

„Cei care au făcut României rău, şi românilor, vreau să plătească, dar nu ca răzbunare, ci pentru că am promis dreptate până la capăt. Pentru că vrem să arătăm că România este ţara în care nimeni nu este mai presus de lege, şi în care legea îl protejează pe cel mai slab”, a declarat Victor Ponta.

El a adăugat că este, pe de altă parte, nepotul unui preot care l-a învăţat că e important să crezi în Dumnezeu.

„Sunt nepotul unui preot care m-a învăţat că e important să crezi în Dumnezeu, al catolicilor, orotodocşilor, al musulmanilor… Cel care crede în Dumnezeu e un om bun, se gândeşte cu grijă la alţii”, a mai spus Ponta.

„Azi la 42 de ani vreau să vă spun că mă simt pregătit, am curajul, am încrederea, credinţa, împreună cu dumneavoastră, că pot fi preşedintele românilor, că putem să facem acea mare schimbare pe care o aşteptăm. Vreau să fiu preşedintele românilor care vor sărbători 100 de ani de la marea unire”, a spus Ponta.

Accesul pe stadion a fost permis începând cu ora 14.00. Traficul rutier a fost restricţionat în zonă. Participanţii au putut intra pe stadion în baza unul bilet de intrare care conţinea date despre locul pe care îl va ocupa şi pe care era inscripţionat textul „Victor Ponta preşedinte”, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*