Ultimele stiri

Victor Ponta și zece parlamentari, turneu de lux în Emirate, Qatar și Arabia Saudită de 1 mai

Vizita premierului este una oficială. Turneul, care are loc în perioada 29 aprilie – 5 mai, va costa aproximativ 100 de mii de dolari doar pentru parlamentarii însoţitori. Ponta a cerut conducerilor celor două camere să fie însoţit de senatori şi deputaţi „cu atribuţii în politică externă”.

Deplasarea se va face cu o cursă specială pusă la dispoziţie de către Guvern, iar Senatul şi Camera Deputatilor vor asigura banii de cazare şi diurnă pentru cei zece parlamentari. Ca să nu fie cu supărare, Ponta ia şi parlamentari de la alte partide. Pe lista norocoşilor găsim nume ca Titus Corlăţean, Constantin Niţă sau Ovidiu Silaghi de la Putere, şi Ion Popa, Corneliu Cozmaciuc, Molnar Zsolt sau Pataki Csaba de la PNL şi UDMR.
Premierul Victor Ponta a mai fost în Emirate, într-o deplasare controversată.
Imediat după înfrângerea răsunătoare de la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta a fost surprins, alături de prietenul său, deputatul Sebastian Ghiţă, într-un club exclusivist din Abu Dhabi. Asta deşi preşedintele social democrat îşi exprimase amărăciunea, după alegeri, şi precizase că ar vrea să stea un timp alături de familie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*