Ultimele stiri

Victor Ponta, susținut de colegii din PSD Timiș! A avut dreptate când a râs de Robu

Luat la mișto de premierul Victor Ponta pentru că vrea să construiască metrou la Timișoara, primarul Nicolae Robu are parte de aceleași cuvinte și din partea rivalilor din PSD Timiș. Deputatul Gheorghe Ciobanu îi dă dreptate primului-ministru și spune că edilul ar fi trebuit să se ocupe prima data de problemele stringente, ca lipsa locurilor de parcare, și, abia apoi să se gândească la realizarea unei magistrale de metrou în urbea de pe Bega.

„Cred că domnul Ponta are dreptate. În loc să ne preocupăm de elementele reale ale societăţii, ale comunităţii, noi aruncăm banul public pe niște studii de fezabilitate pentru metrou. Noi nu avem locuri de parcare. Declaraţii de genul < fac metrou și eu nu mi-am făcut drumurile….> asta este o filosofie care ţine de un management şi cred că la nivelul primăriei trebuie să fie un management cât mai bun”, a explicat deputatul.

Mai mult decât atât, acesta a adus în discuție și faptul că județul Timiș, și implicit Timișoara, sunt în atenția premierului Ponta, care teoretic ar dori să ajute la dezvoltarea zonei.

“Victor Ponta vrea să ajute Timișoara. Timișoara a primit mulți bani. Uitați-vă când a fost înființat USL-ul și primește și acum.”, a mai adăugat social-democratul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*