Ultimele stiri

Victor Ponta: Timişoara va primi, din nou, bani pentru Spitalul de Copii

În urmă cu un an, Timişoara a primit bani pentru finanţarea noului corp de la Spitalul de Copii. Suma atribuită, care era de 5 milioane de lei, a fost însă pierdută de oraşul de pe Bega pentru că lucrările nu s-au mişcat destul de repede. Acum, însă , licitaţia a fost finalizată şi a fost predat amplasamentul, iar lucrările la noul corp vor fi demarate. Aflat astăzi la Timişoara într-o vizită oficială, primul ministru, Victor Ponta, a afirmat că Guvernul va trimite din nou bani pentru acest proiect, dar momentul primirii sumei depinde de Primăria Timişoara şi cât de repede se mişcă în această privinţă.

„Timişoara a primit bani pentru Spitalul de Copii, păcat că nu i-a folosit, pentru că Primăria nu a făcut procedurile la timp. Acum, dacă în sfârşit le-a finalizat şi dacă le-a făcut corect, evident că va primi, în continuare, pentru că Spitalul de Copii este un proiect esenţial pentru Timişoara”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat despre ce sumă este vorba, primul ministru nu a ştiut să dea prea multe explicaţii, dar a adăugat: „eu am fost aici cu primarul şi i-am dat bani, şi mi-a dat banii înapoi că nu a ştiut să se folosească de ei”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*