Ultimele stiri

Victor Ponta, urări cu săgeţi pentru Crin Antonescu și Traian Băsescu

Victor Ponta i-a felicitat de Florii pe cei care poartă numele de flori, dar a trimis şi câteva săgeţi către fostul său partener de Alianţă și către Traian Băsescu.

Într-o postare pe un site de socializare, premierul i-a transmis un mesaj lui Crin Antonescu despre care sugerează că „îşi schimbă culoarea din alb în negru, în funcţie de context”. În același mesaj, Victor Ponta nu a uitat să arunce și o săgeată către Traian Băsescu, care îl apelează în ultimul timp cu numele Viorel.

„Tuturor celor care azi, de Florii, îşi serbează numele – le urez sănătate, linişte şi fericire! Deşi nu prea folosesc eu numele de Viorel (pe care l-au promovat în ultimul timp tot felul de „prieteni”), cred că este un nume foarte frumos şi le mulţumesc celor care mi-au transmis felicitări. Şi o să mă sărbătoresc cu plăcere alături de „florile” din poză! Şi celor cu numele de „Crin” le urez sincer toate cele bune! (Chiar dacă tuturor ne este imposibil să înţelegem uşurinţa cu care, rapid şi neaşteptat, îşi schimbă culoarea din alb în negru, în funcţie de locul şi contextul în care se află. Aşa o fi soiul lor!)”, a scris Victor Ponta, pe Facebook, într-o postare care este însoțită de o forografie în care apar soția și fiica sa.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*