Ultimele stiri

Victor Ponta: Vom face plângere penală împotriva lui Traian Băsescu

“Avem o plângere penală împotriva lui Traian Băsescu pentru şantaj şi ameninţare”, a declarat astăzi Victor Ponta. El a criticat „atacul mafiot” al preşedintelui, spunând că este pentru prima dată din 1989 când un membru al Parlamentului este ameninţat direct. Declarația lui Victor Ponta vine în urma celor spuse de Traian Băsescu la adresa senatorulul PSD, Gabriela Firea.

„Traian Băsescu a efectuat un atac mafiot împotriva doamnei senator Gabriela Vrânceanu Firea. Mai mulți parlamentari vor face o plângere penală împotriva președintelui Traian Băsescu pentru infracțiunea de șantaj și amenințare”, a spus premierul Victor Ponta.

Potrivit premierului, senatorul Gabriele Vrânceanu Firea a fost amenințată, deoarece face parte din comisia de ancheta în dosarul Nana.

Scandalul a început atunci când preşedintele Traian Băsescu a declarat că atât el, cât şi fiica sa, Ioana Băsescu, stau la dispoziţia Parchetului privind terenul din comuna Nana şi că senatorul PSD Gabriela Firea „mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului”.

„Eu susţin că este o achiziţie absolut corectă, pentru că nu a avut niciun intermediar la mijloc, nu a fost nimic care să ţină de primărie, de prefectură, pur şi simplu, a fost vânzare – cumpărare între două persoane private, fiica mea şi italianul”, a declarat Traian Băsescu, la unj post de televiziune.

Referindu-se la senatorul PSD Gabriela Firea, preşedintele a spus că şi acum poate spune că aceasta este „o bună jurnalistă, dar este catastrofală ca jurist”, scrie Digi24.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*