Ultimele stiri

VIDEO ȘOCANT Cum a fost înghițit de VIU un realizator de documentare despre natură de un ANACONDA

anaconda

Realizatorul de documentare despre natură Paul Rosolie, care a dorit să se lase înghiţit de viu de un anaconda, nu a avut în cele din urmă forţa necesară pentru a duce acest experiment până la capăt, în emisiunea „Eaten Alive”, produsă de Discovery Channel.

Apărător al pădurii amazoniene, Paul Rosolie voia să atragă atenţia opiniei publice pentru a denunţa distrugerea zonelor verzi din America de Sud, lăsându-se înghiţit de viu de un anaconda, într-un documentar şocant, „Eaten Alive”, ce a fost difuzat duminică pe Discovery Channel.

Cea mai mare parte a emisiunii îl prezintă pe Paul Rosolie şi pe echipa lui în căutarea unui şarpe. Primul pe care l-au găsit era uriaş, cu o lungime de peste 7,5 metri şi o greutate de 135 de kilograme. Din cauza acestor dimensiuni, şarpele nu a putut fi capturat. În cele din urmă, naturalistul a decis să facă acest experiment pe o femelă de anaconda care avea o lungime de şase metri.

Şarpele a încercat într-o primă etapă să fugă, dar, după ce a fost provocat de mai multe ori de Paul Rosolie – care a purtat un costum de protecţie special creat, acoperit cu sânge de porc -, a sfârşit prin a muşca „momeala” şi s-a înfăşurat în jurul naturalistului american.

Întrucât aceşti prădători, consideraţi cei mai mari şerpi din lume, îşi sufocă prada înainte de a o înghiţi, Paul Rosolie a fost foarte repede imobilizat, apoi a observat că nu-şi mai simte braţele şi a intrat în panică atunci când a avut impresia că acestea erau pe punctul de a fi fracturate.

În cele din urmă, şarpele abia a avut timp să îşi deschidă fălcile pentru a înghiţi casca de protecţie a naturalistului, însă acesta a solicitat imediat intervenţia echipei sale pentru a fi eliberat din strânsoarea animalului. „I-am simţit maxilarul pe cap, sângele nu-mi mai circula prin mâini, oasele mi se îndoiau, a trebuit să ies!”, a declarat Rosolie la finalul emisiunii.

Şarpele a fost eliberat în natură şi a ieşit cu bine din această aventură, spre deosebire de imaginea postului Discovery, afirmă jurnaliştii de la huffingtonpost.fr, scrie Mediafax.

Vezi VIDEO cu momentul în care realizatorul este prins de anaconda AICI.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*