Ultimele stiri

Viitorii avocați se întrec la Universitatea de Vest din Timișoara

universitatea de vest

Peste 130 de studenți din întreaga țară înscriși la Facultatea de Drept sunt așteptați, în această săptămână, la Timișoara. La Universitatea de Vest va fi organizată ediția 2014 a Hexagonului Facultăților de Drept din România, cel mai important concurs național studențesc în domeniul dreptului din țara noastră.

La acest eveniment de tradiție participă reprezentanți ai celor șase facultăți membre ale Hexagonului Facultăților de Drept din România: Facultatea de Drept a Universității din București, Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca,  Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Drept „Simion Bărnuțiu” a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept și Științe Sociale a Universității din Craiova și Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara.

Concursul constă în trei probe științifice (Drept civil, Drept penal şi Drept constituțional) și patru probe sportive (șah, fotbal, streetball și tenis de masă). Manifestarea reunește peste 130 de studenți şi 40 de profesori de la cele șase facultăți. La ediția 2014 a Hexagonului va participa, în premieră, la probele științifice, şi o echipă a Facultății de Drept din cadrul Universității de Stat din Moldova.

Deschiderea concursului va avea loc miercuri, 9 aprilie, de la ora 19.00, în Aula Magna a Universității de Vest.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*