Ultimele stiri

Viktor Orban, huiduit pe scena Operei din Timișoara

În timp ce la Budapesta aproape 10.000 oameni îl huiduiau, în stradă, pe Viktor Orban, acest lucru se întâmpla și la Timișoara. Motivele nu sunt aceleași, evident. Dacă maghiarii cereau demisia acestuia pentru proasta guvernare, la Timișoara revoluționarii  au fost cei care s-au arătat nemulțumiți de unele declarații făcute de premierul maghiar.

Astfel, în cadrul ședinței festive a Consiliului Local, cea în care asociațiile de revoluționari au fost premiate de municipalitate, s-a strigat “huuu, Viktor Orban”. Totul s-a întâmplat în momentul în care reprezentantul uneia dintre asociații i-a cerut primarului Robu să rescrie corect istoria Revoluției.

„Scânteia Revoluţiei nu a plecat de la Tokes, care a ieşit la geam şi a spus „Plecaţi acasă că mai mult rău îmi faceţi”. Scânteia Revoluţiei a pornit de pe Podul de la Maria. Îl rog pe domnul primar să înceapă scrierea adevăratei istorii. Domnul Viktor Orban a spus azi-dimineaţă că a trebuit să vină Ungaria să ne facă revoluţie, a declarat Silviu Oprea, de la Asociaţia 16 Decembrie 1989

În timp ce-l pomenea pe Viktor Orban sala a început să huiduie pe prim-ministrul maghiar la unison.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*