Ultimele stiri

Vilele liderilor PDL Timiș, puse sub sechestru de către DNA

PDL

S-a pus sechestru pe vilele celor trei lideri ai PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean. Pentru că au declarat că nu pot plăti prejudiciul stabilit de un procuror DNA în dosarul în care sunt acuzați de abuz în serviciu, după ce au făcut afaceri în spațiile Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara, în perioada când deputatul Cornel Sămărtinean era director, procurorii au decis să pună sechestru asigurator pe casele celor trei.

Vă reamintim că președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, deputatul Alin Popoviciu și deputatul Cornel Sămărtinean sunt audiaţi într-un dosar ce vizează Aeroportul Traian Vuia din Timişoara. Anchetatorii susțin că în timp ce Cornel Sămărtinean conducea aeroportul din Timișoara, și Constantin Ostaficiuc conducea Consiliul Județean Timiș, mai multe spații din incinta aeroportului a fost închiriate unui văr al lui Alin Popoviciu, iar chiria plătită de acesta era mult mai mică decât era nivelul pieței la acea vreme.

Astfel, în acest moment fostul director al Aeroportului Timişoara, Cornel Sămărtinean, este acuzat de abuz în serviciu, iar Constantin Ostaficiuc şi Alin Popoviciu sunt anchetaţi pentru complicitate și instigare la abuz în serviciu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*