Ultimele stiri

VINE APA CALDĂ, la Timişoara! Ce anunţ important a făcut primarul Nicolae Robu

„Se va relua furnizarea de gaz de către E.ON, astăzi” – acesta este anunţul pe care primarul Timişoarei, Nicolae Robu, l-a făcut, în jurul orei 16.00, pe Facebook. Deci, trebuie să vină şi apa caldă la robinetele timişorenilor.

Edilul-şef îi informează pe internauţi că a convenit cu Dan Morari, directorul general E.ON, un grafic de eşalonare pe parcursul a trei luni, octombrie, noiembrie, decembrie, a plăţii datoriei ajunsă la scadenţă a Colterm către E.ON de 6,65 milioane lei. Totul sub angajamentul E.ON că va relua furnizarea de gaz pentru Colterm chiar începând de astăzi.

„Mulţumesc d-lui Director General Dan Morari pentru deschidere şi îmi exprim speranţa că deciziile Consiliului Local, ale Consiliului de Administraţie al Colterm şi ale conducerii operative a acestei companii vor fi de asemenea natură încât niciodată timişorenii să nu mai ajungă în situaţia în care au ajuns, lipsiţi de apă caldă! Menţionez că eu am reuşit, ca primar, în cei trei ani de mandat, păstrând preţul gigacaloriei constant în pofida creşterilor mari ale preţurilor la gaz, cărbune, păcură şi energie electrică, să asigur ca societatea Colterm să evolueze de la un deficit pe funcţionarea curentă de 32 milioane lei pe anul 2012, la un plus de 7.5 milioane lei pe prima jumătate a anului 2015”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*