Ultimele stiri

Vine CANICULA! Se deschid puncte de prim ajutor, la Timișoara

canicula

Zilele de marţi, miercuri şi joi vor fi caniculare în aproape toată ţara, în zonele de câmpie şi podiş urmând să se înregistreze temperaturi maxime între 35 şi 37 de grade. De aceste temperaturi nu vor scăpa nici locuitorii din județul Timiș.

DSP Timiș anunță că marți, miercuri și joi, respectiv 12, 13 și 14 august, vor fi activate punctele de ajutor pentru populație,  în intervalul orar 11.00 – 17.00, unde oamenii pot să se ascundă de soare și să bea un pahar cu apă rece.

Astfel, în perioada amintită, în care sunt anunțate temperaturi de peste 35/36 de grade, trei zile consecutiv, este activat codul ce permite redeschiderea incintelor stabilite  în: clădirea Oficiului poștal nr. 1, (Poșta Mare), clădirea Oficiului poștal nr.3, (Poșta din zona Piatra Craiului), Piața 700 – administrația pieței, Piața Iosefin – administrația pieței și clădirea Oficiului poștal din zona Traian, str. Ștefan cel Mare.

Reprezentanții DSP Timiș anunță că sunt valabile recomandările medicilor pentru perioada cu disconfort termic, respectiv evitarea circulării la orele amiezii, hidratare, protecția corpului, a ochilor și a capului, îmbrăcăminte ușoară și în culori deschise, rezolvarea tuturor obligațiilor în perioada dimineții, etc.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*