Ultimele stiri

Vine IARNA! A NINS nu departe de Timişoara. Unde au căzut primii fulgi de zăpadă

fulg de zapada

Mai bine de patru ore a nins într-un loc din Banat, aseară. Potrivit Reşiţa.ro, meteorologii au anunţat că primii fulgi de nea au căzut deja, deşi suntem de abia la începutul lunii octombrie, în Munţii Ţarcu din judeţul Caraş-Severin.

Primii fulgi de zăpadă din acest an, din Banat, s-au aşternut aseară, între orele 22.00 şi 02.00. Din păcate, cei care şi-au propus să meargă la munte pentru a se bucura de zăpadă, nu vor putea face acest lucru. Asta pentru că ninsoarea s-a transformat în ploaie, plus că temperaturile au început să crească.

”A nins. Din informaţiile pe care le avem nu e strat. Acum, zilele următoare, nu o să mai ningă şi avem cantităţi importante de precipitaţii sub formă de ploaie. În principiu, în altitudine nu va fi foarte rece. Vom avea însă foarte multe ploi, mai ales în Caraş, începând de sâmbătă seara. Rămânem deocamdată cu ninsoarea din noaptea de miercuri spre joi”, a declarat pentru resita.ro, Robert Balaci, meteorolog de serviciu în cadrul Staţiei Meteo Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*