Ultimele stiri

Vino să legi un “lacăt al iubirii” de Valentine’s Day, la pasarela pietonală de la Parcul Copiilor

Îndrăgostiții care doresc să-și arate dragostea într-un mod special de Valentine’s Day sunt așteptați, pentru al doilea an consecutiv, la un eveniment inedit. După modelul unor orașe precum Paris, Praga sau Veneția, cuplurile din Timișoara pot să celebreze Ziua Îndrăgostiților cu “lacătele iubirii” pe pasarela pietonală din apropierea Parcului Copiilor.

“Ce poate fi mai frumos decât să trăiești iubirea alături de sufletul pereche? Că tot se apropie ziua oficială a iubirii, cine nu a auzit de câte un <<pod al îndrăgostiților>>, locul acela romantic unde se duc cuplurile să-și jure iubirea?”, transmit cluburile Rotaract și Interact Timișoara Cetate, organizatorii evenimentului.

“Tradiția e simplă și de efect: cuplurile de îndrăgostiți sau tinerii căsătoriți merg acolo cu un lacăt pe care își scriu numele și uneori o declarație de dragoste, menționează data, prind și încuie lacătul, cheia fiind aruncată în apă, ca mărturie a iubirii lor. Oferă-i persoanei iubite un cadou original și autentic de Ziua Sf. Valentin”, îi îndeamnă organizatorii pe timișorenii îndrăgostiți.

Acțiunea are loc vineri, 14 februarie, de la ora 15.00.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*