Ultimele stiri

Viorel Coifan nu e supărat pe Nicolae Robu. Cum a ajuns o scrisoare falsă să susţină contrariul

În ultima zi de campanie, Viorel Coifan, candidatul PNL la funcţia de deputat al Colegiului 3, s-a trezit că cineva a distribuit o scrisoare falsă care poartă semnătura liberalului. Acesta a luat act, vineri, de cele întâmăplate şi a decis să clarifice lucrurile printr-un comunicat de presă.

„În data de 23 mai, ultima zi de campanie electorală, a fost difuzată o aşa-zisă «scrisoare» – cu fotografia mea şi cu antetul PNL – pe care, chipurile, aş fi adresat-o simpatizanţilor liberali. În acest material, se insinuează ideea că îmi exprim «nemulţumirea faţă de trădarea» pe care colegul şi prietenul meu Nicolae Robu, primarul Timişoarei, ar fi manifestat-o faţă de mine prin o aşa-zisă susţinere a candidatului PMP, Daniel Funeriu”, a scris Coifan.

Săptămân trecută, Daniel Funeriu s-a prezentat la sediul PNL unde i-a oferit primarului un coş cu mere. Cei doi au schimbat câteva cuvinte şi, desigur, de aici au început mai multe speculaţii despre relaţia pe care o au cei doi şi dacă urmează ca PNL să se alieze cu PMP.

2014-05-16 11.51.59 (1)

„Întregul material difuzat reprezintă un exemplu tipic de diversiune, de intoxicare a electoratului cu minciuni, redactat de «oameni ai tenebrelor» pentru care democraţia nu are nicio valoare. Ca liberal, cetăţean al Timişoarei libere şi democrate, dezavuez public acest document. Îmi reafirm public şi nedisimulat sprijinul pentru primarul Nicolae Robu, în tot ceea ce intreprinde pentru binele timişorenilor”, a continuat Viorel Coifan.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*