Ultimele stiri

Virgil Ianțu, într-un concert de senzație la Filarmonica Banatul! Artistul vrea să realizeze primul videoclip la Timișoara

Virgil Ianțu și-a lansat primul album solo, la Timișoara, orașul său natal, aseară, la Filarmonica Banatul. Concertul special ce a avut loc chiar de 1 Martie a durat aproape două ore și s-a bucurat de un real succes, publicul a avut ocazia să asculte o mulțime de melodii românești vechi, dar și noi. Proiectul muzical al artistului se numește „Ieri și azi” și reprezintă o colecție inedită de piese cunoscute, dar reinterpretate în stilul swing.

Publicul prezent aseară la Filarmonica Banatul a putut asculta melodii ca “Dor de viață” a Aurei Urziceanu, “Găsește-mi loc în inima ta” interpretată de Ștefan Bănică Jr., “Vreau o minune” cântată de Holograf sau “Oare știi” a trupei Simplu.

Virgil Ianțu a dezvăluit în timpul concertului că se pregătește să lanseze primul videoclip, și anume pentru piesa “Tanța” interpretată de Timpuri Noi. Acesta va fi realizat la Timișoara în primăvara acestui an.

Timișoara a fost aleasă că locație de debut din cadrul turneului național de promovare a primului proiect muzical al lui Virgil Ianțu. În luna martie, vor urma concerte în Bacău, Iași, Brașov, Cluj și Sibiu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*