Ultimele stiri

Visezi să joci într-un film? Vino la Iulius Mall Timișoara la casting

film

Sâmbătă, 23 august, timişorenii pasionaţi de cinematografie, care visează să apară într-un film, sunt invitaţi la casting, la Iulius Mall. Casa de producţie Strada Film organizează o preselecţie pentru figuraţie, „actorii de ocazie” urmând să joace în filmul de lung metraj „La drum cu tata”. Persoanele cu vârsta între 5 şi 75 de ani, pe care le încântă ideea de a apărea într-un film, sunt aşteptate la standul din zona Cinema City, pe 23 august, între orele 11.00 – 19.00.

Filmările vor avea loc în luna septembrie, la Timişoara şi Arad. Co-producţie româno-germano-maghiară, filmul „La drum cu tata” va fi regizat de Anca Miruna Lăzărescu, multipremiată pentru scurt-metrajul „Silent River – Apele Tac”, din 2010. Noua peliculă este o poveste când tristă, când veselă, după un fapt real, petrecut în Banat, în vara anului 1968. O familie de bănăţeni îşi pregăteşte o vacanţă în fosta Germanie Democrată, iar când, în sfârşit, ajung acolo, este surprinsă de iureşul evenimentelor din acea vară, când Praga era invadată de armatele sovieticilor.

Filmul îi are ca protagonişti pe Alex Mărgineanu, cunoscut din „California Dreaming”, pe Ovidiu Schumacher, tânărul din „Operaţiunea Monstrul” şi „Felix şi Otilia”, maturizat în filme precum „De ce trag clopotele Mitică”, „Faleze de nisip” şi „Primăvara bobocilor”, care revine într-un rol principal în film după 1989, şi pe debutantul Răzvan Enciu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*