Ultimele stiri

Vizita preşedintelui, motiv de atac la adresa lui Robu. Primarul se apără: „Cine are o logică de om, că la nivelul găinilor nu ştiu cum se stă cu logica, nu cred că poate sesiza vreo contradicţie între afirmaţiile mele”

Traian Basescu si Nicolae Robu

Vizita preşedintelui Traian Băsescu la Primăria Municipiului Timişoara pare să îi supere, în continuare, pe unii timişoreni. Nemulţumirea e atât de mare încât în cutiile poştale are cetăţeniilor au ajuns pliante care îl condamnă pe Nicolae Robu că s-a întâlnit cu preşedintele atunci când acesta a venit aici.

Pliantele pornesc de la premisa că edilul este un „mincinos” pentru că, spun ei, declaraţiile pe care le-a dat acesta  în legătură cu preşedintele sunt contradictorii. În august 2013, primarul declara că Traian Băsescu încearcă să întreţină „aparatul” pe care l-a construit în ultimii opt ani şi că ceea ce face „reprezintă ultima redută a comunismului şi securismului conex acestuia în Europa”. Pe pliant apare şi declaraţia primarului de luna aceasta, când spunea că a discutat cu preşedintele despre greutăţile care apar în frontul de muncă al unui primar.

Edilul spune că bănuieşte cine se află în spatele pliantelor şi că, în opinia sa, atacul vine din partea PSD

„E mare disperare în tabăra PSD, pentru că lupta e limpede că se dă între PSD şi PNL, cu tot respectul pentru orice alt partid. E mare disperare pentru că ce pot să spună oamenii, să spună că Robu nu face nimic, nu pot, pentru că se fac de râs, pentru că toţi timişorenii văd câte lucruri fac pentru Timişoara. Să spună că nu se lucrează, iar nu pot, că pe toate şantierele se lucrează. Nu au ce să spună despre mine şi atunci, ce pot să spună, că am făcut un mare păcat că m-am întâlnit cu preşedintele ţării. Eu spun că tocmai dacă nu m-aş fi întâlnit aş fi făcut o mare greşeală şi nu aş fi reprezentat cu cinste municipiul. Eu cred că Timişoara e un oraş civilizat şi că timişorenii sunt oameni civilizaţi şi înţeleg că primarul municipiului trebuie să se întâlnească cu orice persoană de rang înalt din România, mai ales cu preşedintele ţării”, a spus Nicolae Robu.

Întrebat de presă dacă cei din PNL s-au plâns de vizita preşedintelui, Nicolae Robu a afirmat că PNL este un partid de „oameni deschişi la minte care înţeleg astfel de situaţii ca fiind ceva firesc”. Edilul mai spune că în ceea ce priveşte o alianţă cu Traian Băsescu nu au fost încă niciun fel de discuţii pe această temă.

Declaraţia primarului nu se opreşte aici, iar acesta a continuat să atace PSD: „cine se agaţă de lucrurile astea, înseamnă că e disperat rău de tot. Văd că au cheltuit foarte mult cu asta, s-a umplut oraşul, şi pe stâlpi şi în cutiile poştale au apărut flaiere în culorile PNL în care cică aş minţi, în una dintre cele două afirmaţii făcute. Cine are o logică de om, că la nivelul găinilor nu ştiu cum se stă cu logica, nu cred că poate sesiza vreo contradicţie între afirmaţiile mele de pe faţă şi de pe verso”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*