Ultimele stiri

Vizitatorii expoziției „Ștefan Câlția. Locuri” de la Muzeul de Artă din Timișoara se pot înscrie la un nou tur ghidat

expozitie

Tur ghidat în cadrul expoziţiei „Ştefan Câlţia. Locuri” din cadrul Muzeului de Artă din Timișoara. Timișorenii interesați se pot înscrie la un nou tur ghidat susţinut de către una dintre curatoarele expoziţiei în data de 23 noiembrie, la ora 11.30.

„În ansamblul ei, expoziţia a fost gândită ca o căluză care ne poartă prin meandrele imaginarului lui Ştefan Câlţia, dând seama de această multitudine de nuclee şi intersecţii, remificaţii şi locuri – simbolice, culturale şi personale-, ce îi animă creaţia ultimilor zece ani. Traseul urmăreşte motivele şi poveştile celor şapte săli: Sala Crucii lui Beches, Sala Grădinarilor, Sala lui Wilhelm și Arpad Muhle, Sala Călătoriei, Sala Desenelor Înalte, Sala Locuri și Sala Lumii-ca-Teatru”, transmit reprezentanții muzeului de artă timișorean.

Turul este gratuit, iar durata acestuia este de aproximativ 45 de minute. Înscrierile se fac la casa de bilete a muzeului sau la numărul de telefon: 0256/491.592. Participarea se face în limita locurilor disponibile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*