Ultimele stiri

Voiculescu: Am pus bazele unui ONG care va investiga toate activitățile lui Traian Băsescu

Fondatorul PC, Dan Voiculescu, a anunțat duminică, într-o conferință de presă, că a pus bazele unei organizații neguvernamentale care va avea ca obiect de activitate „scoaterea la iveală” a activităților lui Traian Băsescu de după 1989.

„Am pus bazele primei organizații neguvernamentale care va avea ca obiect de activitate descoperirea și scoaterea la iveală a tuturor activităților lui Traian Băsescu de după 1989 și mai ales din ultimii zece ani, de când este președintele României”, a afirmat Voiculescu, potrivit Agerpres.

Aceeași sursă susține că Dan Voiculescu a precizat în timpul conferinței că nu va răspunde decât întrebărilor pe teme politice, nu și celor legate de dosarele în care este implicat, având în vedere existența unei ordonanțe de control judiciar pe numele său. „Nu mi se spune direct, dar cred că așa este corect, să mă abțin la a comenta procesele”, a declarat Voiculescu.

Fondatorul PC a susținut însă că nu există nicio probă materială în ceea ce îl privește.

Potrivit Agerpres, Voiculescu a afirmat că îți dorește ca România să devină un stat de drept autentic: „Am stat să mă gândesc. Știind că nu am făcut nimic, că nu sunt cu nimic vinovat, că în toate dosarele nu există nicio probă materială directă sau indirectă la adresa mea. Am făcut o analiză și o introspecție interioară. După ce Antena 3 a difuzat probele care au stat probabil la baza arestării fratelui președintelui României, a pornit o avalanșă, o răbufnire a unui grup de oameni care imediat au declanșat fel de fel de atacuri nefondate și nebazate pe nimic concret. Îmi doresc ca România să devină un stat de drept autentic, în care libertatea persoanei e apărată, în care procurorii și judecătorii sunt echidistanți”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*