Ultimele stiri

Voiculescu: În noiembrie pleacă Băsescu şi nu vrea să plece până nu mă vede condamnat

Dan Voiculescu a declarat, joi, că „unii se grăbesc” ca el să fie condamnat până în decembrie în dosarul ICA, motivul fiind, în opinia lui, acela că „în noiembrie pleacă Băsescu şi nu vrea să plece” până nu îl vede condamnat.

Declaraţia a fost făcută după ce, la ieşirea de la DNA, Voiculescu a fost întrebat despre termenul din 4 august al dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

Potrivit Mediafax, Dan Voiculescu a precizat că la viitorul termen nu ar urma să fie făcută pledoaria finală. „Nu mi s-a cerut pledoarie finală pentru luni (4 august – n.r.). Eu înţeleg foarte bine că unii se grăbesc că trebuie neapărat condamnat Voiculescu până în decembrie. M-am tot gândit la motiv, motivul e legat de faptul că în noiembrie pleacă Băsescu şi nu vrea să plece până nu mă vede condamnat”, a spus el.

Referitor la o eventuală condamnare cu executare, Dan Voiculescu a declarat că nu îi este frică de închisoare.

În dosarul ICA, la 26 septembrie 2013, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Dan Voiculescu la cinci ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani.

Sentinţa a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti, care va da o decizie definitivă în acest dosar. Următorul termen în dosar va fi în 4 august, când ar urma să dea declaraţii martorii, informează aceeași sursă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*