Ultimele stiri

Voluntarii „Let’s Do It!” au curățat malurile Begăi de gunoaie FOTO

lets do it

Zeci de voluntari „Let’s Do It!” s-au reunit, astăzi, pentru a curăța locurile cu probleme din județul Timiș. Ediția din acest an a campaniei de ecologizare a avut ca obiectiv curățarea malurilor și a luciului de apă, acolo unde s-a putut, pe râurile Bega și Timiș.

Reprezentanții Asociației EcoStuff România anunță că acțiunea de astăzi constituite un prim pas înspre cea mai mare campanie de până acum, care va avea loc în primăvara anului viitor. Atunci, voluntarii asociației își propus să atragă 5 % din populația județului Timiș, adică 35.000 de oameni, la acțiunea de curățenie, cu scopul de a face din Timiș cel mai curat județ din țară.

24 de primării au răspuns provocării de astăzi. În Timișoara au fost ecologizate malurile râului Bega, începând cu Podul Dacilor (Piața Badea Cârțan) până la Podul Modoș, iar de acolo în jos pe Bega până înspre Ecluza de la Sânmihaiu Român.

„Vegetația mare nu a permis o cartare amănunțită în această toamnă. Organizatorii invită pe această cale toate persoanele interesate să ajute la identificarea gropilor de gunoi ilegale și a zonelor cu deșeuri aruncate ilegal să-și descarce și să folosească aplicația gratuită pentru mobil, TrashOut – http://www.trashout.me/”, transmit reprezentanții Asociației EcoStuff România.

1 Commentariu pe Voluntarii „Let’s Do It!” au curățat malurile Begăi de gunoaie FOTO

  1. Trebuie organizate actiuni de prevenire a aruncarii gunoaielor la nimereala.
    Unii trebuie (re)educati astfel incit sa inteleaga ca nu e bine (normal) sa murdareasca (distruga) mediul in care traiesc.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*