Ultimele stiri

Vom vedea spectacole pe apă la Timișoara! Robu face fântăna minune

fantana arteziana bega

Fântâna cu jocuri de apă, foc și lumini se face pe Bega! Primarul Nicolae Robu e decis și nu-i pasă de criticile PSD-iste. Mai mult, acesta susține că și social-democrații își doresc așa ceva, chiar dacă nu recunosc.

Este total incorect să se vină și să se spună că decizia de a face acest sistem are la bază un sondaj Facebook. Eu cu acesta am vrut să le demonstrez celor care critică cât de în minoritate sunt. Decizia mea de a face acest obiectiv se sprijină pe votul cetățenilor, al celor peste 55.000 de timișoreni cărora le-a plăcut inclusiv ideea de a avea un astfel de obiectiv. Proiectul acela era susținut și de PSD, căci eu atunci am candidat din partea USL, și PSD-ul era foarte încântat acest proiect, cum era și de altele”, a spus primarul Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a vorbit, totodată, și despre modul în care fântâna va funcționa. Există posibilitatea ca pe fundul canalului să fie montat un sistem telescopic care să se ridice la suprafață doar pe perioada spectacolelor. De asemenea, o altă variant ar fi cea a unui ponton plutitor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*