Ultimele stiri

VREAU SĂ SALVEZ VIEȚI, o inițiativă de donare de sânge

sange

Organizația de tineret din Timișoara a Partidului Național Liberal porneşte o serie de acțiuni ce se vor desfășura începând de mâine, 8 august.

„Acțiunea intitulată Vreau să Salvez Vieți presupune ca, luând exemplul tinerilor liberali, timișorenii să se alăture inițiativei de donare de sânge în scopul ajutorării semenilor a căror viață depinde de acest sprijin. În cadrul acestui proiect tinerii liberali vor dona sânge, pentru a răspunde nevoii mari care există în momentul de faţă în spitalele din Timiş, ajutându-i astfel pe cei a căror viaţă depinde de acest sprijin. Cu acest scop, aproximativ 20 de tineri, membri ai TNL Timișoara, se vor prezenta vineri, cu începere de la ora 08.00, la Centrul de Recoltări al Spitalului Județean de Urgență Timișoara”, transmite Alexandru Munteanu, președinte TNL Timiș.

Timișorenii care doresc să afle cât mai multe detalii despre importanța și beneficiile acestui demers, o pot face duminică, 10 august, la standul VREAU, amplasat pe strada Mărășești, unde sunt așteptați într-un număr cât mai mare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*