Ultimele stiri

Vrei să fii vatman, la Timișoara? Cum poți urma un curs de calificare și cât trebuie să plătești

tramvvai timisoara

Timișorenii, și nu numai, care îți doresc să devină vatmani sau să conducă un troleibuz se pot înscrie la un curs de calificare organizat de Regia Autonomă de Transport Timișoara.

Cursul începe în 16 martie, iar condiţiile pentru a fi admis sunt: vârsta minimă 24 ani, studii cel puţin 10 clase, permis de conducere categoria B, domiciliul în Timişoara, fără antecedente penale.

Dosarul pentru curs va conţine următoarele acte: cerere înscriere la curs, Curriculum Vitae, copie carte de identitate, copie permis de conducere, copie acte studii, cazier juridic și cazier auto.

Tariful cursului este de 3.109,25 lei fără TVA, care se poate achita în trei rate. Doritorii pot depune dosarul de înscriere pentru interviu la Serviciul Resurse Umane din bvd. Take Ionescu, nr. 56, în zilele lucrătoare între 08.00 şi 16.00. Termenul limită de depunere al dosarelor este 13 martie. Toți cursanții în perioada cursului vor fi angajaţi în cadrul Regiei ca muncitori necalificați.

1 Commentariu pe Vrei să fii vatman, la Timișoara? Cum poți urma un curs de calificare și cât trebuie să plătești

  1. Ca sa fie succes ar trebui sa se faca cum sa facut candva mai adica sa nu sa se ceara permis de conducere si sa ia si fara permis si sa se anuleze taxa de scoala si sa se treaca la un contract pe anumiti ani si atc o sa fie succes mare la ratt baftaaaa.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*