Ultimele stiri

Vrei să pleci în America? Au început înscrierile pentru Loteria Vizelor pe anul 2016

loteria vizelor

Au început înregistrările pentru Loteria Vizelor pe anul 2016! Între 1 octombrie și 3 noiembrie, înregistrările trebuie transmise electronic, programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziția persoanelor care îndeplinesc cerințe simple, dar stricte, de calificare, vize de rezidență permanentă în Statele Unite. România se află printre țările participante la programul DV-2016.

Solicitanții sunt sfătuiți să nu aștepte până în ultima săptămână a perioadei de înregistrare. În cazul în care trimiteți mai mult de o înregistrare de persoană veți fi descalificați. Ambasada SUA anunță că participarea la program este gratuită.

Cerințele de calificare presupun că solicitantul să îndeplinească atât condiția de a fi născut într-o țară care participă la program, cât și criteriul educațional, adică să fie absolvent de liceu, cu diplomă de bacalaureat sau în ultimii cinci ani să fi lucrat cel puțin doi ani într-o meserie eligibilă.

Înainte de a trimite o înregistrare la programul DV-2016, aplicanții sunt rugați să consulte instrucțiunile detaliate ale programului care se găsesc pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite Diversity Visas la http://românia.usembassy.gov/visas/diversity.html, precum și pe pagina de internet a Departamentului de Stat la http://travel.state.gov/content/visas/english/immigrate/diversity-visa/instructions.html.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*