Ultimele stiri

Vrei să slăbești după sărbători? Iată cum poți să-ți faci singură un ceai de slăbit din ingrediente MINUNE

ceai

În loc să apelezi la pastile de slăbit scumpe şi periculoase, prepară-ţi singură un ceai de slăbit eficient, natural şi mai ieftine. Vezi ce ingrediente îţi trebuie, care sunt beneficiile lor şi cum se prepară.
Ceai de slăbit – care sunt ingredientele

Un ceai de slăbit sănătos şi eficient poate să conţină următoarele plante:
– Urzica este hrănitoare şi, datorită conţinutului mare de clorofilă, este o bună sursă de antioxidanţi, vitamine şi minerale. Pentru că sprijină activitatea ficatului şi rinichilor, are efect detoxifiant.
– Senna este o plantă cunoscută pentru efectul laxativ uşor.

– Păpădia neutralizează aciditatea din sânge şi este una din plantele cele mai potrivite pentru detoxifiere. Conţine vitamine şi minerale.
– Ghimbirul te ajută să elimini toxinele, mai ales cele de la nivelul tractului digestiv. Este foarte bun şi pentru circulaţie.

– Feniculul este un remediu cunoscut pentru problemele de digestie şi ajută la reglarea poftei de mâncare. Sprijină activitatea rinichilor.
Ceai de slăbit – cum îl prepari singură

Ai nevoie de ceaiuri din plantele de mai sus din cele care se vând vărsate (NU la pliculeţe) pentru că va trebui să le combini respectând nişte proporţii:
– 2 părţi frunze de urzică
– 1 parte frunze de senna.
– 1 parte frunze de păpădie
– 1/2 parte rădăcină de ghimbir
– 1/4 parte seminţe de fenicul.
Din amestecul acestor plante prepare o infuzie pe care ar fi bine să o bei neîndulcită sau îndulcită foarte puţin cu miere. Ar trebui să bei zilnic 500 de mililitri din acest ceai, iar rezultatele nu vor intârzia să apară, scrie Unica.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*