Ultimele stiri

Vrei să studiezi în străinătate? Vino la cel mai care târg de universități din țară, la Timișoara

Tinerii care doresc să studieze la o universitate din străinătate sunt așteptați pe 7 octombrie la RIUF (Romanian International University Fair) la Hotel Continental. Cel mai mare târg de universități din țară a ajuns în acest an la a XV-a ediție.

Anual, peste 20.000 de vizitatori, atât români cât și străini trec pragul târgului la nivel național, iar expozanții provin din 20 de tări din toată lumea. Târgul de universități se adresează elevilor de liceu, studenților, profesorilor, părinților și tuturor celor care doresc să studieze în străinătate sau vor să afle mai multe informații în legătură cu acest subiect.

În cadrul RIUF, vizitatorii vor avea ocazia să participe la seminarii, prezentări și dezbateri și să interacționeze cu persoane care lucrează cu universități din străinătate. De asemenea, vor avea acces în timp util la informaţii corecte despre oferte academice extrem de variate, vor putea să intre în contact cu tineri români studenţi/absolvenţi ai universităţilor internaţionale și vor primi răspunsuri şi soluţii pentru propriile întrebări privind experienţa academică în străinătate.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*