Ultimele stiri

Vrei să-ți deschizi o afacere? Află cum poți face asta, la „Abecedarul Carierei”, la Timișoara

zilele carierei

„Abecedarul Carierei”, un proiect inovativ realizat de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), a ajuns la cea de-a doua ediție. Sub această nouă denumire au fost reunite două proiecte,
„Economia de la A la Noi” și „JobQuest”, și s-a dezvoltat un
nou segment, cel al antreprenoriatului.

Ediția de anul acesta se va desfășura în perioada 1-8 aprilie și va cuprinde trei acțiuni. „Economia de la A la Noi” se adresează în special pasionaților de economie, oferindu-le șansa de a învăța practic o mulțime de noțiuni pe care le pot aplica în viața lor profesională, într-un mod diferit, în cadrul unor workshopuri susținute de specialiști în domeniu.

„ABC-ul angajării” este o secțiune ce vine în ajutorul studenților care se află în pragul absolvirii și își pun problema găsirii unui loc de muncă și integrarea pe piața muncii. Workshopurile pun în evidență aspecta esențiale precum scrierea unui CV, participarea la primul interviu sau oportunitățile de întâlnire cu angajatorii.

„Antreprenoriatul de la A la Tine” vizează latura creativă a tinerilor. Workshopurile propuse au ca scop dezvoltarea unor aptitudini necesare unui viitor antreprenor capabil să construiască de la zero o afacere profitabilă.

Informații suplimentare pot fi obținute de AICI!

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*