Ultimele stiri

Vrei să-ți faci analizele la Spitalul Județean Timișoara GRATUIT? Ce anunț a făcut conducerea unității medicale

cercetare cancer

Timișorenii care au bilet de trimitere de la medicul de familie pot să-și facă analizele gratuit, la spitalul județean. Aici a fost dată în funcțiune, de câteva luni, o linie automată de efectuare a analizelor, unică în România, care a costat aproximativ un milion de euro, fiind achiziționată cu bani de la Ministerul Sănătății.

De asemenea, reprezentanții Spitalului Județean Timișoara anunță că pot să-și facă analize și cei care nu au bilet de trimitere, pe bani, dar vor plăti cu 50 % mai puțin față de oricare alt laborator privat din oraș.

Pentru a nu-i mai pune pe timișoreni să facă mai multe drumuri până să obțină rezultatul analizelor, Marius Craina s-a gândit la o metodă inedită. „Un pacient, ca să își facă un set de analize, venea de trei ori la noi: să se programeze, să i se recolteze sânge și să ridice rezultatele analizelor. De săptămâna trecută am demarat un fel de studiu ca să vedem dacă nu putem face programări pe Internet, iar rezultatul să fie dat tot în mod electronic”, a explicat directorul Spitalului Județean Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*