Ultimele stiri

Vremea bună le priește șantierelor din Timișoara. Cu ce cadou ar putea veni Moș Crăciun la timișoreni

Michelangelo

La șantierele din Timișoara s-a lucrat zi și noapte în ultimul timp, chiar și în zilele de duminică. Asta pentru că, în sfârșit, vremea a permis acest lucru. Deși șoferii se așteptau să dureze ani buni până ce pasajul Michelangelo va fi gata, iată că primarul Nicolae Robu vine cu noi vești bune. Timișorenii ar putea primi în dar de Crăciun, intersecția Michelangelo, care se preconizează că  va fi gata în scurt timp.

„La Michelangelo s-a progresat mult fiind pregătite două radiere pentru turnarea fundației și pe parcursul zilei de astăzi se va realiza betonare pe încă un tronson. Dacă vremea rămâne bună sunt premise ca la sfârșitul săptămânii viitoare să avem tot betonul turnat. Și când ajungem în acest stadiu putem spune că suntem în linie dreaptă. La suprafață este betonat aproape totul și pe breteaua dinspre Bega”, a explicat Robu.

Potrivit primarului, la suprafață a mai rămas doar o mică porțiune nebetonată. De asemenea, o parte din spațiile verzi au fost deja amenajate, la fel ca trotuarele și bordurile. În plus, edilul spune că, dacă vremea va fi frumoasă, în cel mult două săptămâni se va trece și la asfaltare, iar cel mai sigur de Crăciun întreaga intersecție va fi dată în folosință.

“Drept urmare, suntem în grafic. Eu sper ca această dorință arzătoare a mea de a da drumul la circulație complet pe toată intersecția Michelangelo, inclusiv în partea subterană, până înainte de Crăciun se va materializa”, a declarat Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*