Ultimele stiri

VREMEA, caldă până la sfârşitul lunii. Ce temperaturi vor fi şi cât va ploua în BANAT

timisoara toamna

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 13 – 26 octombrie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, între 13 şi 16 octombrie, vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu valori medii ale temperaturilor maxime de 25…26 de grade. Începând din data de 17 octombrie şi până pe 19 octombrie vremea se va răci, astfel că maximele diurne vor reveni la normalul datei şi vor avea o medie de 18 grade. Ulterior, se estimează mici variaţii de la o zi la alta, în jurul acestei valori. Minimele nocturne vor urma o evoluţie asemănătoare. Astfel, până pe 16 octombrie, media lor va creşte de la 11 la 14 grade, apoi va scădea spre 7 grade, pe 20 octombrie, valoare ce se va menţine practic constantă până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni.

În cursul intervalului de prognoză se profilează două intervale cu ploi, 15-18 octombrie (ploi moderate cantitativ) şi 21-22 octombrie. În celelalte zile din cursul celor două săptămâni probabilitatea de ploaie va fi redusă, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*