Ultimele stiri

VREMEA, caldă pentru această dată. Ce temperaturi vor fi miercuri şi joi în ţară

ploaie toamna

Vremea se va menţine caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil miercuri, cu înnorări temporare în zona de munte şi în nord-vestul şi vestul ţării, unde izolat, mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, vor fi ploi slabe, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Miercuri, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în depresiuni şi în Dealurile de Vest şi 31 de grade în sud-est, iar cele minime se vor situa între 8 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade pe litoral. În zonele joase din vestul şi centrul teritoriului vor fi condiţii de ceaţă.

Joi, vremea va fi în continuare caldă pentru această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 24 de grade în nordul litoralului şi 31…32 de grade în sud-estul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile vestice şi sud-vestice, iar după-amiaza şi în zona de munte, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi la munte. Temperaturile minime se vor situa între 6…7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 18…19 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral, scrie Mediafax.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*