Ultimele stiri

VREMEA, călduroasă în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO în weekend

Sâmbătă, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi maxime cuprinse între 27 şi 34 de grade. În sud-estul teritoriului, pe arii restrânse disconfortul termic va fi accentuat.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, când vor fi averse, însoţite de descărcări electrice, local în zonele de deal şi de munte şi izolat în rest. Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă pot depăşi, punctiform, 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice şi la munte. Temperaturile minime se vor situa între 11 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 24 de grade în deltă.

Duminică, vremea se va menţine călduroasă, izolat caniculară în zonele de câmpie, îndeosebi din est şi sud-est. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile intracarpatice şi la munte unde, cu precădere ziua, pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe, de scurtă durată, însoţite de descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Izolat vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 şi 35 de grade, iar cele minime se vor încadra între 14 şi 25 de grade, mai scăzute în depresiuni până la 11 grade, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*