Ultimele stiri

VREMEA, în continuare instabilă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

nori

Joi, în regiunile vestice şi sud-vestice vremea va fi în general instabilă, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, însoţite de descărcări electrice, pe arii extinse în Banat, local în Oltenia şi Crişana, precum şi în Munţii Banatului şi vestul Carpaţilor Meridionali.

Joi, în aceste zone se vor cumula cantităţi de apă mai importante, iar local în sudul Olteniei vor depăşi 40….50 l/mp şi izolat 70 lmp. În restul teritoriului vremea va fi în continuare călduroasă, iar manifestări asociate instabilităţii atmosferice sunt posibile doar cu totul izolat, după-amiaza şi noaptea. Vântul va avea unele intensificări în sud-estul ţării, dar şi în timpul ploilor în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26…27 de grade în Dealurile de Vest, în Oltenia şi în depresiuni şi 33…34 de grade în est, iar cele minime se vor încadra între 14 şi 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, până spre 8 grade în estul Transilvaniei, dar şi uşor mai ridicate pe litoral.

Vineri, Vremea va fi călduroasă în toate zonele de câmpie şi podiş, iar temperaturile maxime se vor încadra între 28 de grade în depresiuni, în sudul litoralului şi izolat în Oltenia şi 34 de grade în estul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi trecător ploi slabe, izolat în vestul şi nord-vestul extrem şi în zona de munte, mai ales după-amiaza. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 14 şi 22 de grade, uşor mai mari pe litoral, dar mai scăzute în depresiuni, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*