Ultimele stiri

VREMEA în weekend: Ce temperaturi vor fi şi cât va ploua în ţară

superluna

Sâmbătă, vremea se va menţine frumoasă şi se va încălzi uşor, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată. Cerul va fi de la variabil la senin, cu unele înnorări noaptea în vestul şi nord-vestul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat.

Sâmbătă, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în estul Transilvaniei şi 29 de grade, pe arii restrânse în Moldova, sudul Olteniei şi al Munteniei. Temperaturile minime se vor încadra între 9 şi 15 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali spre 4 grade, dar şi mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest până în jurul valorii de 18 grade. În zonele joase, mai ales din centrul ţării, dimineaţa şi noaptea izolat va fi ceaţă.

Duminică, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor menţine apropiate de cele normale pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade, iar cele minime se vor încadra între 9 şi 20 de grade, mai mici în depresiuni, spre 5 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul, nord-vestul ţării şi la munte, unde cu totul izolat vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral şi în sudul Banatului. Dimineaţa şi noaptea, izolat în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*