Ultimele stiri

VREMEA în weekend. PROGNOZA METEO în ţară

ploaie toamna

În majoritatea zonelor ţării, vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil, iar regimul termic în orele amiezei va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele obişnuite ale perioadei. Excepţie vor face sud-vestul teritoriului, unde va fi o vreme răcoroasă, în condiţii de înnorări persistente şi ploi pe arii restrânse, dar şi Dobrogea unde vor fi rafale de vânt, mai ales la începutul intervalului.

Sâmbătă, în celelalte regiuni vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări la munte, iar în primele ore local în Muntenia. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 29 de grade, iar cele minime între 5…7 grade în depresiunile intramontane şi 19…20 de grade pe litoral.

Duminică, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va fi în diminuare ca intensitate faţă de zilele precedente, totuşi în zona litoralului se va menţine în general moderat. Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele climatologic normale în prima decadă de septembrie, se vor încadra între 23 şi 30 de grade, iar cele minime se vor situa între 5…6 grade în depresiuni şi 20…21 de grade pe litoral, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*