Ultimele stiri

VREMEA în weekend: Prognoza meteo în ţară

toamna

Sâmbătă, vremea se va menţine răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi temporar noros în vestul, nord-vestul, centrul, sud-estul extrem al ţării şi variabil în celelalte regiuni. Trecător va ploua în cea mai mare parte a Crişanei, local în Maramureş, pe arii restrânse în Transilvania şi izolat în Banat, dar posibil şi în sudul litoralului.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade în nordul Moldovei şi 20 de grade, izolat, în regiunile intracarpatice, iar cele minime între 1 şi 11 grade, mai coborâte, până la -3 grade, în depresiuni. Cu totul izolat, spre dimineaţă, în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei se va produce brumă, iar în regiunile vestice vor fi condiţii de ceaţă.

Duminică, vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod normal în prima decadă a lunii octombrie, în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, sudice şi la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 20 de grade, iar cele minime între 1 şi 11 grade, mai coborâte, până la -4 grade, în depresiuni. Pe arii restrânse, spre dimineaţă, în zonele joase se va semnala ceaţă, iar în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei se va produce brumă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*