Ultimele stiri

VREMEA la început de săptămână. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

vreme

Luni, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade în estul Transilvaniei şi 34 de grade în Crişana.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local în zona de munte, pe arii mai restrânse în sud şi izolat în centru, după-amiaza şi la începutul nopţii. Vor fi condiţii de grindină. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 10 şi 20 de grade.

Marți, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal în această perioadă, chiar deosebit de caldă în regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 27 şi 34 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local în regiunile estice şi la munte şi izolat în centru şi în sud, mai ales seara şi în prima parte a nopţii. Vor fi condiţii de grindină. Temperaturile minime se vor situa între 11 şi 21 de grade, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*