Ultimele stiri

VREMEA marţi şi miercuri: Prognoza meteo în ţară

toamna

Marţi, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii noiembrie în vestul şi centrul ţării, la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil şi doar izolat în orele dimineţilor va fi ceaţă.

În zonele joase din sud şi din est, vor fi înnorări în cea mai mare parte a intervalului, iar în prima parte a zilei şi noaptea local se va semnala ceaţă, asociată pe arii restrânse cu burniţă, condiţii în care valorile termice diurne vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 12 şi 20 de grade, iar cele minime între 2 şi 12 grade, mai scăzute în depresiuni, până la -3 grade în cele din Carpaţii Orientali.

Miercuri, în regiunile intracarpatice vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată calendaristică, iar cerul va fi temporar noros. În sudul şi estul ţării valorile termice diurne se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei, înnorările vor fi persistente şi îndeosebi în prima parte a zilei şi noaptea local se vor semnala ceaţă, ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 11 şi 20 de grade, iar cele minime între 2 şi 12 grade, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*