Ultimele stiri

VREMEA marţi şi miercuri: Prognoza meteo în ţară

nori

Marţi, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil la senin, dar în zonele joase se va semnala nebulozitate joasă sau ceaţă, pe arii restrânse în orele dimineţii şi local, în timpul nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade, iar cele minime, vor fi de la în jur de -14 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali până la 3…5 grade în Dealurile de Vest.

Miercuri, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă în aproape toată ţara, dar în special în zonele deluroase. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în regiunile intracarpatice, unde doar izolat vor fi precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 şi 11 grade, iar cele minime între -7 şi 3 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -12 grade. Dimineaţa şi din nou noaptea, în zonele joase local va fi ceaţă, care izolat poate persista şi peste zi, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*