Ultimele stiri

VREMEA miercuri şi joi: Prognoza meteo în ţară

primavara

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi în toată ţara, astfel că regimul termic se va încadra, în general, în limite normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice, nord-estice şi la munte, unde numai izolat va ploua slab. Vântul va prezenta intensificări temporare în cursul zilei în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari pe crestele montane, iar seara şi noaptea va diminua treptat în intensitate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în nordul Moldovei şi 22 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor încadra între 0 şi 11 grade.

Joi, vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească, devenind mai caldă decât în mod normal la această dată în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara în zona de nord a Carpaţilor Orientali, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va avea intensificări temporare la munte, iar în cursul zilei, trecător şi la cote mai reduse şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 4 şi 14 grade, uşor mai scăzute în estul Transilvaniei, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*