Ultimele stiri

VREMEA miercuri şi joi: Prognoza meteo în ţară

vremea

Miercuri, vremea va fi în continuare rece pentru această dată, în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, temporar noros în cursul zilei, când pe arii restrânse va ploua slab, în Muntenia, Dobrogea, Moldova şi Transilvania şi posibil, izolat în rest. În zona de munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea unele intensificări în prima parte a intervalului, la munte, în est şi trecător în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor situa între -3 şi 4 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali până spre -7…-6 grade, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest şi pe litoral. Noaptea, se va produce brumă în nord şi centru şi pe arii mai restrânse în restul ţării.

Joi, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi în toate regiunile, astfel că regimul termic se va situa în limitele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil în estul teritoriului şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade pe litoral şi 20…21 de grade în Banat şi Crişana, iar cele minime se vor situa între 0 şi 10 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre -4 grade. Noaptea, îndeosebi în depresiunile intramontane, izolat se va forma brumă, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*