Ultimele stiri

VREMEA, mult mai rece decât în mod obişnuit. Prognoza meteo până pe 9 noiembrie, în BANAT

timisoara toamna

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 27 octombrie – 9 noiembrie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, intervalul de prognoză va debuta cu o vreme uşor mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă din an, cu valori medii ale temperaturilor maxime de 9…11 grade şi ale minimelor uşor peste pragul de îngheţ.

De la mijlocul săptămânii, după data de 30 octombrie, vremea se va încălzi uşor şi treptat de la o zi la alta, astfel că maximele diurne vor ajunge în a doua parte a intervalului de referinţă la 14…15 grade, în medie, reprezentând valori uşor peste cele normale pentru începutul lunii noiembrie.

Semnificativ va fi saltul în privinţa regimului termic nocturn, minimele ajungând la valori peste cele climatologic specifice perioadei, cu minime, în medie, de 6…8 grade. Probabilitatea de ploaie va creşte în ultimele zile ale intervalului de prognoză, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*