Ultimele stiri

VREMEA până pe 12 octombrie. Ce temperaturi vor fi şi cât va ploua în BANAT

timisoara toamna

Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 29 septembrie – 12 octombrie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, în primele zile ale intervalului de prognoză, temperaturile diurne vor marca o creştere, de la valori medii de 20…21 de grade, până la 23…24 de grade. În intervalul 2 – 4 octombrie, va avea loc un proces de răcire şi maximele vor scădea până la 17 grade pe 5 – 6 octombrie, pentru ca apoi să crească din nou, spre 20 de grade Celsius în intervalul 8 – 12 octombrie. Temperaturile nocturne vor avea o evoluţie asemănătoare, fiind în creştere la începutul spre o medie de 11 grade, apoi vor scădea spre 7 grade în jurul datei de 6 octombrie, iar după 8 octombrie se vor menţine în jurul valorii de 9 grade.

Va ploua local pe 2,3 şi 7 octombrie, iar în restul intervalului doar trecător şi izolat vor fi ploi neînsemnate cantitativ, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*