Ultimele stiri

VREMEA până pe 2 noiembrie. Cât de cald va fi şi cât va ploua în BANAT

timisoara toamna

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 20 octombrie – 2 noiembrie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, în primele două zile ale acestei săptămâni vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, cu valori medii ale temperaturilor maxime de 20…22 de grade şi minime în jur de 10 grade. În intervalul 22 – 25 octombrie, scăderea de temperatură va fi semnificativă, astfel că valorile termice vor fi sub mediile climatologice. Maximele se vor situa între 8 şi 11 grade, iar minimele se vor apropia de 0 grade, în 25 octombrie. După această dată, regimul termic se va apropia de normalul perioadei, maxime în medie de 13…14 grade şi minime de 3…5 grade.

În intervalul 21 – 24 octombrie va ploua temporar, iar cantităţile de apă pot fi însemnate. Probabilitatea de ploaie va creşte după 28 octombrie, când sunt posibile ploi slabe, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*