Ultimele stiri

VREMEA până pe 21 septembrie. Cât de cald va fi şi cât va ploua în BANAT

timisoara toamna

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 8 – 21 septembrie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, până pe data de 12 septembrie regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele climatologic specifice în prima jumătate a lunii septembrie, cu o medie a maximelor diurne de 26…28 de grade, iar a minimelor de 14…16 grade. După ziua de 13 septembrie se estimează o scădere a temperaturii aerului, dar nu semnificativă, astfel că valorile se vor situa în general în jurul celor obişnuite ale perioadei, cu maxime de 23…26 de grade şi minime de 12…14 grade, în medie pe regiune.

Probabilitatea de ploaie va fi relativ ridicată pe tot parcursul celor două săptămâni de prognoză. Ploile vor fi însă în general slabe cantitativ şi pe arii restrânse, exceptând perioada 12-14 septembrie când acestea vor fi mai frecvente, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*