Ultimele stiri

VREMEA până pe 23 noiembrie. Ce temperaturi vor fi şi cât va ploua în BANAT

timisoara toamna

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) informează care sunt temperaturile maxime şi minime prognozate pentru perioada 10-23 noiembrie, mediate pentru fiecare regiune a ţării.

În Banat, în prima parte a intervalului, vremea se va menţine caldă, chiar dacă valorile mediate pe regiune ale temperaturilor maxime vor scădea uşor şi treptat, de la 17…18 grade, spre 13…15 grade. În cea de-a doua săptămână temperatura va continua să scadă uşor, până la maxime mediate pe regiune de 11…13 grade, valori ce se menţin totuşi peste cele climatologic specifice în a doua jumătate a lunii noiembrie. Minimele nocturne vor avea aceea şi evoluţie, astfel că în prima săptămână acestea vor fi mult mai ridicate decât cele obişnuite, cu o medie de 7…9 grade, apoi vor scădea uşor, urmând a se situa într-un ecart mediu de 4…7 grade.

Ploi slabe, cu caracter local vor fi în zilele de 13 şi 14 noiembrie, iar pentru perioada 17-19 noiembrie va creşte probabilitatea pentru ploi pe spaţii mai extinse, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*