Ultimele stiri

VREMEA până pe 24 august. Cât de cald va fi şi cât va ploua în BANAT

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 11 – 24 august, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, vremea va fi călduroasă în primele patru zile, cu maxime în jurul valorii de 33 de grade, apoi temperatura aerului va fi în scădere treptată, astfel că în 17 august media maximelor va fi de 24…25 de grade. După data de 18 august, vremea se va încălzi din nou, dar maximele termice nu vor mai depăşi 26…27 de grade. Mediile termice nocturne vor urma aproximativ aceeaşi evoluţie. La începutul intervalului, acestea vor fi aproximativ între 17 şi 20 de grade, apoi vor fi în scădere, iar spre sfârşitul intervalului de prognoză se vor situa în jurul a 14 grade.

Instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată în intervalul 14…16 august, când local se vor semnala averse, însă ploi de scurtă durată nu sunt excluse nici după data de 18 august, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*